skip to navigation

Tess'lo Cup 2010

Op 30/01/2010 gaan we van start met de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De Tess'lo jeugd Cup. Deze zal doorgaan in de sporthal van het Koninklijk Atheneum Campus Russelberg in de Gerhagenstraat 58 te Tessenderlo. We starten met kata om 9u30 en met kumite om 13u00.

Iedereen dient ten laatste aanwezig te zijn om 08u15!!!
Wie mag meedoen: iedereen die de kihon kata's kent (natuurlijk voor de gevorderen onder jullie moeten jullie de rest ook kennen)en tot de maximum leeftijd van 18 jaar min 1 dag!
Er is ook team kata. We houden de teams die reeds gevormd zijn. Indien er nog kandidaten zijn, laat me dit dan zo snel mogelijk weten zodat ik eventueel nog een team kan bijmaken.
De wedstrijd wordt betaald door de club.
De inschrijvingen dienen ten laatste bij mij te zijn op 18/01/2010. De inschrijvingsmogelijkheden zijn ook dit jaar niet veranderd. Dit kan nog steeds (liefst) via mail, telefonisch of op de training.
Laat me zeker weten aan welke discipline je wil meedoen en of je eventueel wil meedoen met teamkata.
Dit is een ideale wedstrijd om het nieuwe jaar in te zetten, dus ik zou het leuk vinden moesten jullie met zoveel mogelijk deelnemers zijn!!

Voor de hulpcoachen: ik ben 100 procent zeker aanwezig die dag. Willen jullie me laten weten wie er mee kan als coach? Ik heb er nog 2 nodig! Dank je.

Sportieve groeten,
Sensei Caroline

Gebruikerslogin

Navigatie

Regular View